Philippe Coutinho på utlån hos Bayern München

Ikke alle er fornøyde med at den brasilianske superstjernen er på vei tilbake til Premier League, men er det noe som trengs når fotballen åpner igjen er det en fargeklatt som kan sette i sving litt følelser. – Vi gleder oss allerede til første oppgjør på Anfield.

The Sun skriver at Chelsea har tatt innersvingen på andre interesserte klubber i England som Manchester United, Tottenham og Arsenal. Ledelsen i Liverpool skal ha kommet frem til at det er «for sårt» for fansen og hente tilbake deres gamle triumfkort. Dessuten har mange den oppfatning at ting ble meget bedre etter Philippe Coutinho (27), noe resultatene bekrefter til gangs.

Les: Italiensk media: Fru Icardi har gitt PSG klar beskjed

Den tidligere Liverpool-stjernen er for tida på utlån i Bayern München fra Barcelona. – Sjefene på Camp Nou (med mindre de er raske til å hente tilbake Xavi) mener i og med at Bayern München ikke benyttet seg av kjøpsopsjonen på 1,4 milliarder kroner at de må godta tap på salg nå i sommer.

Chelsea manager Frank Lampard har ved flere anledninger uttrykt sin beundring for Philippe Coutinho og er overbevist om at brasilianeren vil levere like bra som han gjør på landslaget også på klubblag så lenge forholdene er gode.

Les: Tenk hva denne goalgetteren får til med Liverpool-spillere rundt seg

Barcelona vil ifølge London Evening Standard vurdere bud fra 80 millioner euro for Philippe Coutinho.