Peter og Kasper Schmeichel

Det kan gå mot en ny mirakelsesong for Leicester etter de hentet Brendan Rodgers fra Celtic i sommer. – Managerveteranen har fått ting til å virke nesten helt perfekt og for øyeblikket henter de flere poeng i Premier League enn Manchester City. Southampton derimot sliter enda mer og er nå for alvor i faresonen på en 18 plass.

Det var et nesten absurd kamp i går mellom Leicester og Southampton. – Det så ikke ut som det var to lag i samme serie som spilte mot hverandre. – Ved pause stod det 5 -0 til Leicester og i garderoben ga manageren beskjed om at det skulle kjøres knallhardt også i andre omgang.

«Vi ble i pausen enige om at vi skulle holde tritt med kampen og at vi skulle straffe dem. Det er tøft for Ralph (Hasenhüttl, Southampton-sjef, red.), Men vi må gjøre jobben vår og score så mange mål som mulig» sa Rodgers til Sky Sports, og la til:

«Vi ble enige om at det sto 0-0 ved pause. Det er en del av utdannelsen vår at vi må ut av gutteområdet og spille som menn og respektere spillet. Spillerne er veldig dyktige og lærer å være nådeløse».

Leicester tangerte med 9-0-seieren den største Premier League-seieren noensinne, og Kasper Schmeichel gikk i sin fars fotspor Peter Schmeichels 9-0-seier med Manchester United over Ipswich i 1995.

Les: Den britiske sprinteren Mark Cavendish bytter lag

«Kasper er virkelig glad. Den eneste andre keeperen som kom med i et lag som scoret nå ganger, var faren,» sier Rodgers, og legger til:

– Vi må tro på arbeidet vårt, tro på å kunne være med oss ​​en hel sesong. Vår mentalitet er måten vi jobber hver eneste dag på. Spillerne vil bli bedre.

Leicester er på andreplass i Premier League, men blir trolig forbigått av Manchester City som tar imot Aston Villa senere idag.

Les på F7: Har passert 10 000 milliarder kroner for første gang

Southampton – Leicester 0-9
Premier League
10′ 0-1 Ben Chilwell
12′ 0-1 Ryan Bertrand
17′ 0-2 Youri Tielemans
19′ 0-3 Ayoze Pérez
39′ 0-4 Ayoze Pérez
45′ 0-5 Jamie Vardy
57′ 0-6 Ayoze Pérez
58′ 0-7 Jamie Vardy
85′ 0-8 James Maddison
90′ 0-9 Jamie Vardy