Angel Di Maria

Det var såpass viktig for Manchester United å signere Real Madrid som argentinske stjerne Angel Di Maria tilbake i 2014 at de satte klubbrekord da de bladde opp 59 millioner pund. 

De som følger med vet at det ikke gikk noe særlig, etter en sesong med bare 3 mål ble han solgt til den franske storklubben Paris Saint-Germain. I Paris gikk det langt bedre og flopp stemplet er offisielt borte.

Les: Paris Saint-Germain overlegne selv med Neymar og Mbappe på benken

Tar flest poeng av alle i Premier League

Da Paris Saint-Germain manager Unai Emery i sommer tok jobben i Arsenal var han rask med å informere om Angel Di Maria. – Nå som Arsenal vinner absolutt alt i Premier League og har klatret opp på 4.plass har den nye manageren fått vesentlig mer spillerom og mer penger. Angel Di Maria står høyt på listen over de spillerne han kunne tenke seg å jobbe med igjen.

Les på Popidol: Blir ikke med i Top Gun 2 fikk kald skulder av Jerry Bruckheimer

Les: Ed Woodward og agent Jorge Mendes har snakket om Jose Mourinho

The Mirror skriver at han er åpen for en retur til Premier League og til og med til Old Trafford. – Det gjenstår å se om manager Jose Mourinho ønsker han til Manchester United og om han faktisk er manager når overføringsvinduet åpner igjen.  er åpen for retur.