Solskjærs rollemodell hos United. (foto: united, twitter)

Marcus Rashford var en av Solskjærs menn. Vokst opp med United, en typisk one-club player som skulle fungere som en rollemodell i klubben det neste tiåret. Så kom skulderoperasjonen i sommer. Så kom Ralph Rangnick. Nå skal ikke vikaren få skylda for at Rashford ikke har levert mer enn 5 scoringer og 2 assists så langt i sesongen, men det er helt tydelig at noe ikke stemmer.

Med VM i Qatar noen måneder unna var det et skikkelig slag i trynet for 24-åringen å ikke komme med i landslagstroppen på torsdagens uttak. Blir Rashford holdt utenfor førsteelleveren til Rangnick frem til sommeren, og det samme skjer ved sesongstart, kan spilleren miste VM-sluttspillet.

Les: Sky Sports: Nytt bud på Chelsea – slenger også inn en halv milliard til brannslukning

Ralph Rangnick har selv sagt at Rashford kan «få lov til» å forlate klubben hvis han ikke er fornøyd. Flere klubber har tatt signalene, og har vist sin interesse for Rashford. Ifølge Manchester Evening News har telefonen ringt konstant fra klubber som Barcelona og andre, som ser det enorme potensialet i 24-åringen. Det mest oppsiktsvekkende er ifølge lokalavisa i Manchester at også Jürgen Klopp og Liverpool har hengt seg på.

Marcus Rashford i Liverpool-drakt…

Blå Link: Få 10 gangeren. Odds Bonus velg enten om Tottenham eller West Ham vinner på søndag!.

Ikke siden Phil Chisnall byttet fra Manchester United til Liverpool i 1964, har en spiller gått direkte mellom erkerivalene. For Manchester Evening News er det derfor rimelig usannsynlig at United slipper Rashford til Liverpool.

Les på Engelske klubber: Thomas Tüchel og Julen Lopetegui er begge foran Mauricio Pochettino

For oss har de siste kaotiske månedene vist at ingenting lenger er umulig eller usannsynlig hos Manchester United. Marcus Rashford har kontrakt til sommeren 2023 med opsjon på ett år til. Akkurat nå virker det som 24-åringen ikke trenger å tenke så mye på lojaliteten til klubben han planla å tjene resten av karrieren. Rangnick har tydelig uttrykt at det er bare å finne seg en annen klubb hvis han er misfornøyd.

Fra et av Rashford sine gode øyeblikk denne sesongen. (foto: united, twitter)

Les: Harry Maguire er ikke i tvil om hvem som er den rette kapteinen for Manchester United

Solskjær sitter nok å skjærer grimaser over det som skjer med United-gutten Rashford. En av byggesteinene til klubben er hakket ut av fundamentet og lagt frem for salg.