Noch ein Mal. (foto: dortmund, twitter)

Det er endelig klart for kvartfinaler i årets Champions League. Og for noen kamper vi får!

Her er kvartfinalene:

Manchester City – Borussia Dortmund
Porto – Chelsea
Bayern München – Paris Saint-Germain
Real Madrid – Liverpool

Semifinalene er også klare: Videre ble også semifinalene trukket. Der ble det klart at dersom Haaland og Dortmund vinner mot Manchester City, så møter de enten Bayern München eller Paris Saint-Germain.

Moroa starter i kveld med to av de mest spennende kampene. To av europacupens mest suksessrike klubber møtes i en repetisjon av 2018-finalen. Madrid vant den før Liverpool fikk revansj 12 måneder senere; ingen av lagene har hatt et enkelt 2020/21, spesielt ikke de røde, men begge har for vane å prestere når det virkelig gjelder, spesielt i denne konkurransen. Madrid må gjøre det uten den skadede stopper duoen Sergio Ramos og Varane.

LES OGSÅ: Real Madrid tvinges til nødløsning mot Liverpool

Etter årets Champions League er det EM i fotball som gjelder. Mbappe og Frankrike er favoritter foran årets mesterskap og du se hvem som følger på plassene etter på euro 2020 odds.

Forventede lagoppstillinger: Real Madrid: Courtois; Nacho, Militão, Mendy; Vázquez, Modrić, Casemiro, Kroos, Marcelo; Benzema, Vinícius

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Jota, Mané

Real Madrid er uten Sergio Ramos, har de to siste sesongene betydd eliminering. For å kompensere for dette må de hvite fra Madrid utfordre Liverpools uerfarne midtstoppduo, mens Karim Benzema burde trives med det ekstra ansvaret på skuldrene i Ramos fravær. Når det er sagt, kan det være viktig å vinne kampen på midtbanen og stanse de røde kontringene, sier Joe Walker til uefa.com.

Liverpool har vunnet syv av sine åtte siste kamper borte fra Anfield, Champions League-kampen mot Leipzig i Budapest inkludert. Lørdagens 3-0-seier i Arsenal var fjerde kamp på rad med null baklengs med midtstoppere Ozan Kabak og Nathaniel Phillips som spilte sammen, mens Diogo Jotas to mål fra benken, og portugiseren har dermed seks mål på de fire siste for klubben og landet – og en sterk søknad for å starte kveldens kamp, mener ekspert Simon Hart.

Kveldens andre oppgjør er Manchester City mot Borussia Dortmund.

Josep Guardiolas menn har gått ut i kvartfinalen i tre år på rad, men med en utrolig form med 26 seire på 27 kamper – er de nåværende Premier League-lederne bedre stilt enn på lenge. City fikk det enkelt mot en annen tysk lag, Borussia Mönchengladbach, i åttendedelsfinalen. Dortmund har vært plaget ujevn form og mangler Jadon Sancho, men med Erling Braut Haaland i storform er det håp.

Forventede lag: Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Rúben Dias, Cancelo; Rodri, Gündoğan; Sterling, Bernardo Silva, Foden; De Bruyne

Dortmund: Hitz; Can, Akanji, Hummels, Guerreiro; Delaney, Bellingham, Dahoud; Hazard, Reus; Haaland