Ashley Cole

Venstrebacken Ashley Cole er tilbake i Chelsea, der han fra 2006 til 2014 og 358 kamper var meget vanskelig å løpe forbi på venstresiden (sett fra Chelsea). Den nå 38 år gamle Cole, avsluttet sin karriere under Frank Lampard i Derby County i august, nå har han fått  jobb som U15-trener i sin gamle klubb.

«Du må være en toppspiller for å spille i Chelsea, så de vil at deres tidligere toppspillere skal utøve innflytelse og prøve å hjelpe neste generasjon å utvikle seg til bedre spillere,» sa Cole, ifølge Sky Sports.

Les: Messi setter nå døra på gløtt for Barcelona-exit

Den tidligere Arsenal- og Chelsea-backen kan trekke på erfaringer med mange forskjellige typer trenere og ledere.

«Alle har sin egen filosofi, men du må ta ideene du liker fra forskjellige trenere. Det første jeg lærte om trening var at alle trenere er tyver».

«Jeg vil ta deler fra Jose Mourinho med tanke på hvor organisert han var, Carlo Ancelotti for laghåndteringen hans, og hvordan han ga spillere rom til å utvikle seg innenfor sitt system, og Arsene Wenger, som absolutt var en god lagkamerat og som stolte mye på unge spillere, sier den tidligere landslagsspilleren.

Les: Manchester City-spillerne skal teste ut ny oppkjøring mot Premier League-kamp

Ashley Cole vant tre engelske mesterskap med Arsenal og Chelsea, syv FA-cuppokaler og en Champions League-pokal. I tillegg spilte han 107 landskamper for England. – Etter han la fotballskoene på hylla har han vært flittig brukt som ekspertkommentator, den jobben kan han ikke gjøre som trener.