Georgina Rodriguez kan ikke lenger gå ut slik

Cristiano Ronaldo så ut til å «kose seg» under presentasjonen for den nye Saudi-Arabiske klubben Al Nassr, men nå kan han ikke leger i følge loven kose seg på hjemmebane med sin kjæreste.

Etter å ha sagt farvel til europeisk fotball, kanskje permanent, ble det avslørt at hans agent gjennom 20.år Jorge Mendes også hadde tatt farvel med ham.

Loven er lik for alle… eller?

Les: Superagent Jorge Mendes vil ikke ha noe med Cristiano Ronaldo å gjøre

Ronaldo skal begi seg ut på sitt nye eventyr sammen med barna og partneren Georgina Rodriguez. – De to er ikke gift og levere i synd. I kongeriket som henger folk som tror på magi er det ulovlig for en mann og en kvinne å bo under samme tak uten å være gift.

Par har blitt kastet i fengsel og pisket for mindre enn det superparet gjør. Selvfølgelig straffes kvinnen hardere enn mannen for det er hun som frister mannen.

EFE har snakket med to saudiarabiske advokater om saken.

«Selv om lovene fortsatt forbyr samliv uten ekteskapskontrakt, har myndighetene begynt å lukke øynene og ikke forfølge noen. Selvfølgelig brukes disse lovene når det er et problem eller en forbrytelse.»

Dette synet ble støttet av den andre advokaten, som ikke ble navngitt.

«De saudiarabiske myndighetene blander seg i dag ikke inn i denne saken, men loven fortsetter å forby samliv utenfor ekteskapet.» (Rike utlendinger defineres som «noen» og slipper med andre ord)

Det ser ut til at Ronaldos krenkelse er satt til å bli oversett, og det er vanskelig å forestille seg en verden hvor dette forårsaker problemer for Ronaldo, gitt profilen hans. Det kyniske synet kan være å si at basert på advokatenes vitnesbyrd er det én regel for de med penger og en annen for de uten.

Les: Spansk journalist: Åpner for salg av Barcelonas største juvel!