Nå kan alle spekulasjoner legges døde

(C) FKH: Christian Grindheim smiler med øyenene
Top Article ad

Vi har i lengre tid ikke fått sove skikkelig av den enkle grunn at vi har lurt på om Christian Grindheim blir å finne i FK Haugesund drakten også kommende sesong.

Mandag formiddag satte veteran og kapteinen Grindheim navnetrekket sitt på en kontrakt som binder han til klubben ut 2020 og bysbarnet får dermed anledning til å passe tresifret antall offisielle opptredener i FK Haugesund.

Les: Sky Sports: Emery allerede i møte med Premier League-klubb

Ved utgangen av sesongen 2019 står Grindheim med 99 offisielle kamper for klubben han debuterte for tilbake i 2000.

«Det har vært et enkelt valg å forlenge kontrakten. Jeg synes fortsatt det er utrolig gøy å spille fotball og klubben ønsket også at jeg skulle fortsette, så da var det enkelt å komme til enighet», sier Grindheim.

Sportslig leder Eirik Opedal er veldig tilfreds med at årets kaptein blir å finne i FKH-garderoben også i 2020.

Les: Zlatan har satt AC Milan på vent

«Christian er en bjellesau som går foran i en ellers ung spillergruppe. Erfaringene og rutinen hans er gull verdt for oss og kvalitetene hans både som spiller og som ledergestalt utenfor banen er udiskutable. Vi er veldig fornøyde med at han nå har signert ny kontrakt.»

Christian Grindheim har spilt i FK Haugesund i to perioder, først i tidsrommet 2000 til 2004 og siden fra og med sesongen 2018. I mellomtiden har årets kaptein tjenestegjort i to perioder for Vålerenga samt spilt for både nederlandske SC Herenveen og danske FC Köbenhavn.

Grindheim som også står med 54 landskamper for Norge startet opprinnelig karrieren i SK Haugar.