Alexander Tettey

Mens de aller fleste her hjemme har fulgt Leeds sin kamp om opprykk til Premier League har Norwich City med den defensive midtbanespilleren Alexander Tettey sakte, men sikkert fått grepet om Championship.

I går vant de 2 -1 mot Blackburn og etter tre sesonger er Norwich og Alexander Tettey tilbake i Premier League.

Les: Spanske AS: -Har blitt enige om en vanvittig lønn.

I 2017 hentet de inn Daniel Farke som ny manager, han har god erfaring som angrepsspiller for en rekke lag i Tyskland og kom fra jobben som hovedtrener for andrelaget til Borussia Dortmund.  – Det ble etterhvert en suksesshistorie som nå ble kronet med opprykk.

Med Alexander Tettey på benken fra start tok serieleder Norwich imot Blackburn i visshet om at ett poeng ville sikre opprykk. Marco Stiepermann ga kanarifuglene 1-0 etter 13 minutter, mens Mario Vrancic økte til 2-0 åtte minutter senere. Kort etter reduserte gjestene ved Lewis Travis.

Tettey ble byttet inn rett før slutt og fikk være med å sikre opprykket.

Den tidligere Rosenborg og Rennes spilleren Alexander Tettey kom til Norwich i 2012 og har vært med klubben på opp og nedturer.

Også Sheffield United er så godt som klare for Premier League neste sesong. Med mindre de taper sin siste kamp og at Leeds vinner begge sine med mye mål, da Sheffield United har bedre målforskjell.