Nå har Ståle Solbakken mesterskapet i lomma

Vinnerskallen!
Top Article ad

FC København har denne sesongen vært som en maskin som har virket bedre og bedre. – I starten av sesongen fikk hovedtrener Ståle Solbakken kritikk for at laget var svakere enn normalt noe man lett kunne se på poengtavla. 

I går vant FC København lett borte mot Nordsjælland 3 – 0. -Det er første gang på seks år de vinner på kunstgresset der og nå lukter det seriegull.

Les: Pochettino har funnet erstatter for Christian Eriksen

Hovedstadsklubben har full pott og leder med 11 poeng på Midtjylland når fem kamper i det danske sluttspillet gjenstår. Det skal med andre ord noe helt ekstraordinært til for at ikke Solbakken skal ta sin åttende serietittel med FCK.

FC Midtjylland tapte 1-2 mot Brøndby, hovedtrener Jakob Poulsen har ikke gitt opp håpet og mener FC København ikke har vunnet helt enda:

«Det ser riktig, riktig vanskelig ut å ta igjen FC København, men så lenge det finnes en mulighet, vil vi går etter den»

Les: Paul Pogba forteller hva som ble sagt i garderoben etter Everton tapet

Enveiskjøring

Viktor Fischer tok gjestene i ledelsen etter 26 minutter spill. Sju minutter senere doblet spissen Dame N’Doye til 2-0 for FCK. Ti minutter ut i den andre omgangen la Robert Skov på til 3-0.

FC Nordsjælland – FC København 0-3

26′ 0-1 Viktor Fischer
33′ 0-2 Dame N’Doye
55′ 0-3 Robert Skov