Utspilt av ungdommen.. (foto: dortmund, twitter)

Jude Bellingham var det siste pushet Axel Witsel trengte for å skjønne at tiden hos Dortmund går mot en slutt. Lagkompis Meunier har ingen grunn til å villede om landsmannens fremtid i den gulsorte drakta.

Etter at Witsel forlot Standard Liege i 2011, har den belgiske landslagsspilleren vært en tur innom portugisisk liga, russisk og kinesisk, før han fant seg et stabilt fotballhjem hos Dortmund i 2018. Ute av startelleveren jobbes det intenst med neste del av fotballreisen.

Les: Risikerer å miste spilleren Erling Haaland beskrev som det største talentet i verden

-Det er ikke noe han er lei seg for, han kjenner godt situasjonen og at han skal nok videre. Selvfølgelig diskuterer vi situasjonene hans internt. Axel er klar over at han nå er 33 år gammel og at det er karer som Bellingham, Dahoud og Emre Can som spiller i samme posisjon som ham, som er mye yngre og representerer klubbens fremtid, sier Meunier ifølge Ruhr Nachrichten.

Kontrakten løper ut til sommeren, vi er spente på valget til den belgiske landslagsspilleren som må komme i posisjon til å vise seg frem før VM i desember.

Les: Danske media: Carlo Holse forlenger med RBK