Pål Alexander Kirkevold

Det er kanskje litt drøyt å si at dansk fotball er dominert av nordmenn, men vi har tross alt toppscoreren, hovedtreneren i den største klubben og landslagssjefen. – Vi kan ihvertfall hevde det uten å bli skutt ned med en gang.

I dag var Pål Alexander Kirkevold og Hobro sin dag, rullet over Helsingør og klubben har til sin egen store overraskelse spill i Europa innen rekkevidde.

Pål Alexander Kirkevold sørget for Het Trick i Hobro sin 4 – 1 seier over Helsingør.

Første omgang var egentlig Helsingør sin og det tok tid, hele 39 minutter før det første målet kom.  Som dansk presse skrev i sine kampreferater, selvfølgelig var det nordmannen Pål Alexander Kirkevold som åpnet ballet. Fire minutter senere kom det neste målet og bare 30 sekunder etterpå kom Helsingør sitt eneste mål.

Etter 59 minutter satte Jacob Tjørnelund en perfekt corner til Lukas Jensen som satte inn 3 – 1 målet I det 78 minutt banket Pål Alexander Kirkevold inn sitt 21 mål for sesongen og leder nå toppscorerkampen i Danmark