Akter å kjempe til seg spilletid på Anfield.(foto: liverpool, twitter)

For rundt to år siden signerte akademispilleren en fireårskontrakt med Liverpool. Utfordringen er at han har valgt klubben som har Klopp-favoritten Trent Alexander-Arnold i samme posisjon.

Derfor ble det ut på dannelsesreise til Fulham fra januar, en reise som har fylt kofferten til 21-åringen med sportslig suksess og verdifull erfaring. For valget av Fulham viste seg å være perfekt for høyrebacken. De har blitt 14 kamper med 2 scoringer og 2 assists – til det som har gitt Fulham opprykk til Premier League.

Les: Real Madrid jobber intenst for å hente inn en trio til 2,5 milliarder

-Det har vært et virkelig bra leieopphold hos Fulham. Jeg vender tilbake til Liverpool til sommeren. Jeg føler meg som en bedre og mer moden spiller etter leieoppholdet, men jeg vil fortsette å spille fotball hver uke.

Hjem til Liverpool, forventer å spille kamper hver uke. Er dette en selvmotsigelse for en 21-åring som kjemper med Alexander-Arnold om plassen?

Williams, stinn av selvtillit ser ikke problemet.

-Jeg vil spille så mye som mulig så jeg kan samle masse erfaring, kommer det fra høyrebacken.

Da får vi se om Klopp sier seg enig og møter forventningene 21-åringen har til seg selv og spilletid. Nå er det Neco Williams sin tur, ifølge spilleren selv.