Pure passion for the game. (foto: united, twitter)

Han hadde et syv-måneders opphold borte fra fotballen etter at PSG dumpet klubbhistoriens største målscorer i april. Tiden brukte Cavani til å trene hardt – og gjete sauene sine hjemme i Uruguay. Elendig oppkjøring før han ble hentet inn for å «redde» angrepet til United, sier du? Jepp, men så er ikke 34-åringen som andre dødelige.

7 scoringer på 24 kamper for United, der Solskjær hele veien har fremhevet hva profesjonaliteten og vinnerskallen til Cavani har tilført hele laget. På torsdag måtte han stå over 4-0 overkjøringen av Real Sociedad på grunn av en liten smell, men kan være tilbake på søndag mot Newcastle.

Les: Ødegaard satte Arsenal-supportere i fyr og flamme

Men hva med veien videre etter kontraktsuløp før neste sesong? United la inn en opsjon på ytterligere tolv måneder, noe signalene fra Solskjær tyder på at de akter å benytte.

-Forhåpentligvis kan vi sikre at han (Cavani) blir og scorer mange flere mål for oss, fortalte Solskjær forrige uke til Sky Sports.

Etter torsdagens kamp mot Real Sociedad ble spørsmålet om Cavani enda mer direkte.

-Jeg har blitt imponert av ham. Han har virkelig gått inn i gruppen og vi vil sette oss ned og prate med ham ganske snart for å se på hans og våre planer, sier Solskjær ifølge Teamtalk.

Les: Tett på avtale med Thierry Henry

Ifølge Daily Telegraph skal det ikke stå på Cavani, som har gitt signaler om at han mer enn gjerne blir på Old Trafford for én sesong til – og gjerne fler.

Vi kan bare forestille oss hva Cavani kan utrette for United i neste sesong der han ikke har syv måneder med lediggang bak seg. Etter signalene som sendes fra United og en Cavani som helt tydelig stortrives i rødt, er dette en done deal for United.

Bueskytteren Cavani er hel United-ved som skal fortsette å plage forsvarspillerne for Solskjær.

Les: PSG akter å gi Pochettino den beste troppen i verden