Jimmy Kimmel

Da David Beckham meldte overgang fra Real Madrid til LA Galaxy i 2007 var det noen få som viste hvem han var og de som gjorde det kjente han som mannen til en av de i Space girls.

Nå litt over 10 år senere er fotball mer populært, men langt unna de store idrettene som amerikansk fotball, basketball, baseball og hockey. – Fotball er mer på linje med Lacrosse i popularitet inntil de nå har fått en svensk tsunami på  besøk.

Les: 11 touch på ballen, 2 skudd og 2 mål

Zlatan sine meget selvsikre kommentarer om eget spill og liv ruller ikke bare på sportskanalene, men blir brukt i vanlige sendinger som et artig innslag.

Tv tallene i den amerikanske serien MLS gikk opp idet Zlatan Ibrahimovic var på plass og tv selskapene ringer klubben LA Galaxy for å få han til å stille opp på tv show.

17 April skal han på Jimmy Kimmel show, som er en av de tre store talkshow hostene. Zlatan Ibrahimovic skal intervjues i samme program som  LL Cool J.

I tillegg til flere tv seere og solgte MLS abonnementer er det flere som kommer til kampene. – Er det noe amerikanerne kan og liker er det show og der bidrar Zlatan selvsagt.