Nå er alle de tre store borte

Claudio Marchisio ventet ikke lenge med å få striper på barna
Top Article ad

Da Claudio Marchisio var syv år gammel i 1993 begynte han å spille for Juventus og nå 25 år senere slutter han etter at kontrakten ble terminert. –  Midtbaneveteranen og Juventus-helten føler han har mer fotball å gi og har funnet seg en ny klubb.

For de som har vært Juventus fans lenge er det noen som har betydd mye over mange år: Angrepsspiller Allesandro Del Piero (43) som avsluttet sin karriere i Sydney, han banket inn mål i over 500 kamper for Juventus i perioden 1993 til 2012.

Gianluigi Buffon har voktet buret for Juventus i over 500 kamper og i sommer var det slutt etter 17 år. Den legendariske og fargerike keeperen startet sin karriere i Parma og byttet i sommer over til den franske storklubben Paris Saint-Garmain.

Og midtbane-helt Claudio Marchisio som etter 25 år i Juventus har skrevet en 2 års avtale med Zenit.

Les på F7: Her viser Messi hvorfor Harry Potter er en amatør

32-åringen fikk med seg 389 kamper og 38 mål i Juventus-trøya. Underveis i karrieren har han vært utlånt til Empoli (2007/08), men har ellers vært i Torino-klubben.

Nå er midtbanespilleren klar for russiske Zenit St. Petersburg. BBC melder at Marchisio har skrevet under på en toårskontrakt med klubben.