Har fått feire 30 ganger siden 2017... (foto: barcelona, twitter)

Historien om Ousmane Dembélés opphold på Camp Nou er preget av alt annet enn solskinn. Likevel gikk Xavi høyt ut på sin første presskonferanse og bekreftet at forlengelse med franskmannen hadde høy prioritet. Nå får den nye Barcelona-manageren kamp om signaturen til 24-åringen.

Dembele har de siste to sesongene vært linket til Manchester United, ifølge ulike spanske medier var det franskmannen som nektet å forlate Camp Nou. Til sommeren kan vingen Barcelona betalte rundt milliarden for å hente fra Dortmund, spasere ut porten som free agent.

Les: De ligt og Christian Eriksen har overtatt lønnstoppen

Mundo Deportivo hevder Barcelona jobber knallhardt for å overtale spilleren som med kneskaden så langt i sesongen har vært på jobb 25 minutter i en Champions League-kamp .

Xavi må virkelig se noe er på gang hos 24-åringen, for statistikken med 119 kamper, 30 scoringer og 21 assists siden overgangen i 2017 er nedslående.

Den spanske avisen hevder United har jobbet en god stund for å sikre seg franskmannens signatur, og «pusher» nå Dembélé og agenten for at de skal akseptere tilbudet deres og komme på free transfer til Old Trafford i sommer.

Håper på mindre sitting på franskmannen.

Nå er det altså helt opp til spilleren som knapt har spilt seg til det som er verdt en fotnote i Barcelonas klubbhistorie. Det er noe vi utenforstående tydeligvis har gått glipp av med denne franskmannen.

Les: De ligt og Christian Eriksen har overtatt lønnstoppen