Simeone.

De regjerende La Liga-mesterne har mistet kontakten med Real Madrid, fjorten poeng foran seg på tabellen. Nå leter Diego Simeone etter spilleren som kan gi troppen et offensivt boost. Ifølge spanske Mundo Deportivo har Atletico Madrid vendt blikket mot Everton.

Gjengen på Goodison Park er delvis i oppløsning, der en totalt uventet kamp om å hindre nedrykk tar alt fokuset hos den vikardrevne klubben. Atletico Madrid kjenner godt til disse mekanismene, og har tatt kontakt med forrige sesongs 6. største toppscorer i Premier League.

Se La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og mye mer direkte på UnibetTV

Dominic Calvert-Lewin. Et brudd i tåen har holdt Evertonspilleren ute av store deler av sesongen, med skadefravær i 16 kamper. Likevel, i de seks PL-kampene han har vært på banen leverte 24-åringen tre scoringer. Denne teften vet Diego Simeone å verdsette.

Forrige sesong coachet Carlo Ancelotti senterforwarden til 17 Premier League-scoringer, de tre første seriekampene i inneværende sesong sto Calvert-Lewin på scoringslista i hver av kampene. Med 24-åringen i scoringsform startet Everton og Rafael Benitez sesongen med seier mot Southampton og Brighton, poengdeling med Leeds. Så kom skaden i tåa. Everton fortsatte å levere noen solide kamper, men gradvis så vi at tomrommet etter toppscorer Calvert-Lewin ble smertefullt stort.

8. februar kjemper Everton mot Newcastle om tre fotball-livsviktige poeng

Atletico er linket til Elches Lucas Boye, men ifølge Mundo Deportivo er alt fokuset nå rettet mot Calvert-Lewin. Den spanske avisen hevder Atletico har vært i kontakt med representanter til Everton-spilleren for å lodde stemingen, noe som forteller at 24-åringen har sendt ut signaler om at situasjonen på Goodison Park ikke er tilfredsstillende.

Calvert-Lewin.(foto: everton, twitter)

Kieran Trippier viste at spill hos Simeone og Atletico virket positivt inn på uttaket til forrige sommers EM-sluttspill – og spilletid i mesterskapet. En Calvert-Lewin i flyttemodus kan nå få muligheten til å oppleve toppsjiktet av La Liga og Champions League:

Atletico Madrid møter Barcelona på søndag, 6. februar

23. februar skal Atletico Madrid opp mot Manchester United på Old Trafford i Champions League