Mowinckel røk korsbåndet

(c) Bilde Norges Skiforbund: Ragnhild Mowinckel (NTB scanpix)

Den 26 år gamle alpinisten Ragnhild Mowinckel, som har to sølvmedaljer fra PyeongChang (storslalåm og utfor), VM bronse og en hel haug med norgesmesterskap har skadet seg på trening og er ute resten av sesongen. 

Ragnhild Mowinckel har røket fremre korsbånd i det høyre kneet og har i tillegg en skade på menisken.

Les: Ståle Solbakken kan få rolle på landslaget

Det viser undersøkelser og MRI av kneet på sykehuset i Andorra i ettermiddag. Mowinckel falt etter et langt hopp på dagens utfortrening i forbindelse med verdenscupavslutningen i Soldeu i Andorra. Det er ikke klart hvor lang tid det vil ta før hun er tilbake i full trening.
– Dette er selvfølgelig ingen ønskelig situasjon å komme i, men jeg har vært utrolig heldig så langt i karrieren med tanke på skader. Jeg vet jeg er i gode hender og ser frem til å komme tilbake enda sterkere, sier Mowinckel.

-Vi vil nå få Ragnhild hjem til Norge for videre undersøkelser og planlegging av operasjon, sier landslagslege Marc Strauss.

-Ragnhild er veldig uheldig som opplever dette nå etter en flott sesong, men vi vet at hun har alt det som skal til for å komme sterkt tilbake, sier kvinnelandslagets trener, Tim Gfeller.

Forrige artikkelDette er EM byene
Neste artikkel«Nå har vi to gode keepere»
DEL