Mourinho utnyttet ikke muligheten, 2. plassen med United er fortsatt høydepunktet

Fikk ingen hjelp fra sin tidligere arbeidsgiver. (foto: tottenham, twitter)

Jose Mourinho har løftet sin del av tung trofeer. Likevel har portugiseren tidligere uttalt at andreplassen i Premier League med United i 2017/18-sesong var den største prestasjonen i karrieren sin. Forklaringen på at dette sølvet henger så høyt, var at: «folk vet ikke hva som foregår bak scenen».

Dette har selvfølgelig ikke pressen glemt, og Tottenham-manageren fikk derfor spørsmålet om en topp-fire plassering denne sesongen vil toppe 2. plassen med United.

Les: Nå holdt det: Kaster ut klubbens dyreste spiller og tar regningen

-Under disse omstendighetene? Yes, sier Tottenham-manageren ifølge ESPN.

Det Mourinho viser til av spesielle omstendigheter, er selvfølgelig fraværet av noen som kan score mål hos Tottenham.

-Son og Harry scorer majoriteten av målene til Tottenham. Nå må vi klare oss uten begge samtidig i en rekke kamper. Så ja, det vil være en stor prestasjon. Hvis vi klarer fjerdeplass uten Harry og Son vil dette være noe utrolig, sa Mourinho før lørdagens kamp mot Chelsea.

Det var her det umulige skulle oppnås og 4. plassen inntas med seier over Chelsea.

Les på Popidol: Den mest verdifulle spilleren fra 16 til 40 år

Frank Lampard og de blå var revansjesugne etter å ha sendt Manchester United hjem med tre poeng og nektet plent å gi Tottenham det samme.

Det endte 2-1 til Chelsea. Så da må Mourinho fortsette å jage, for å endelig kunne si at noe overgår triumfen i kaoset på Old Trafford.

Les: United-supportere må takke Cristiano Ronaldo for gaven