In an emergency, who are you gonna call...?

«Tuchel raus!». Dette banneret møtte Thomas Tuchel ved Bayerns treningsanlegg. Dette var før det ydmykende 3-0 tapet på lørdag mot jyplingen Xabi Alonso. Med tapet ligger Bayer Leverkusen nå fem poeng foran Bayern München, for giganten med 11 serietitler på rad er dette en uholdbar situasjon. Nå melder Bild en av de mest profilerte trenerne på markedet er inne i bildet som erstatter for Tuchel.

Rett etter 3-0 tapet gikk Bayern-presidenten ut og ga Tuchel støtte for jobben han gjør og at dette enkeltstående tapet ikke fikk konsekvenser for treneren. Den har vi hørt før. Hos Bayern München har det vært liten tålmodighet tidligere når enkeltstående prestisjefylte kamper tapes i dårlig stil. Tyske Bild hevder Jose Mourinho nå lurer rundt i kulissene.

LES: Mens Paul Pogba venter på sin sjanse i retten har Gazzetta fortalt hvem som står han nærmest

Ifølge den tyske blekka står arbeidsledige Jose Mourinho klar til å ta over jobben hos Bayern, Bayern-insider Christian Falk hevder Mourinho er i gang med å lære seg tysk.

Bayern München har tidligere hentet inn Pep Guardiola og Carlo Ancelotti. Vi blir ikke overrasket hvis Mourinho dukker opp i München, spesielt hvis Tuchel fortsetter å snuble.

ENGELSKE KLUBBER: Solskjær om Manchester United-stjerne i ubalanse: «Jeg er sikker på at han fikk en vekker»