Look who´s coming, guys.. (foto: tottenham, twitter)

Det vi vet, er at Jose Mourinho er historie hos Tottenham. Det det spekuleres i, er hvorfor 7. plass i Premier League («bare» 4 poeng fra europaligaspill) og fortsatt muligheten til å vinne ligacuptrofeet, var så ille at manageren ble sendt på dør to dager før den viktige Southampton-kampen og seks dager før ligacupfinalen.

Daily Mirror påstår de har forklaringen på hastverket til Daniel Levy.

Les: Henter opp Ryan Mason til å lede Tottenham

Den engelske avisen hevder Mourinhos behandling av Gareth Bale ble det utslagsgivende for Daniel Levy. Det skal også ha vært konflikt mellom manageren og noen av senior players, men ifølge Daily Mirror var det behandlingen og holdningen til Tottenhams store sønn som ble den siste spikeren i fotballkista.

Tottenham har brukt en anseelig sum på å hente Bale tilbake til Nord-London, men Mourinho har delvis nektet å sette investeringen i arbeid. Seks kamper fra start og motvilje fra Mourinho å sende Bale på som innbytter. Bare 556 minutter på banen i Premier League fikk, ifølge Daily Mirror, Levy til å ta avgjørelsen: Your´re fired!

Vi mistenker at forsøket med å påvirke/tvinge The Special One til å velge en spiller til førsteelleveren aldri kommer til å fungere særlig godt.

Les: Mourinho er klar som et egg