Har ventet på Harry Kane, men kan komme til å vente forgjeves. (foto: tottenham, twitter)

Vi skal ikke rippe opp i det siste halve året til Mourinho som United-manageren, men etter å ha hørt portugiserens uttalelser etter Tottenhams sure hjemmetap mot Wolverhampton, måtte vi spole litt tilbake.

For er det noe United-manageren vil bli husket for i sin siste sesongoppkjøring på Old Trafford, var det gjennomført negative fokuset som preget all kommunikasjon med omverdenen.

Overgangsvinduet var fortsatt ikke lukket, sommeren 2018, før Mourinho brukte enhver anledning til å klage over Uniteds elendige jobb med spillerkjøp. Noe som fortsatte stort sett hver gang United gikk på et dårlig resultat. «Se på den ræva troppen vår!»

Les: Dortmund nøyer seg ikke med Haaland og Sancho – sikret seg nytt supertalent

Vi tror neppe denne strategien til Mourinho bidro positivt til selvtilliten hos United-spillerne denne høsten, og han fikk også «viljen sin» og kunne gi dirigentstokken videre til Ole Gunnar Solskjær.

Så hva skjer hos Tottenham etter at «halve angrepet» hans har vært skadet siden nyttår og Wolverhampton stikker av med tre poeng på Tottenham Hotspur Stadium?

Vi satt og ventet på at Mourinho skulle løse alt med å kreve omfattende forsterkninger av troppen til sommeren.

Derfor var overraskelsen stor da Mourinho skulle svare på om det blir store endringer i troppen når overgangsvinduet åpner.

-Nei, det blir ikke store forandringer. For det første er det ikke det vi mener vi har bruk for, for det andre er det ikke sånn klubbprofilen vår er, og for det tredje fordi markedet er som det er, sier han til Daily Mail.

Syvendeplass i Premier League og fem poeng opp til den lukrative 4. plassen, tap mot RB Leipzig og Wolverhampton på hjemmebane, og dette er svaret til Mourinho!

Etter å ha ristet av oss sjokket, må vi innrømme at vi liker denne «nye» Mourinho. Med fokuset på ressursene han har til sin disposisjon og ikke på drømmen om det perfekte Mourinho FC.

Denne gangen skal han hvertfall gi arbeidsgiveren færre grunner til å gi ham sparken.

Les: Thierry Henry henter Tottenham-spiller