Mourinho skryter til De Gea om La Liga superstjerne med «man bun»

Gareth Bale
Top Article ad

Leste en artikkel i Don Balon og var litt usikker på om jeg skjønte hva som hadde skjedd egentlig. Det de skriver er at Manchester United manager Jose Mourinho har fortalt stjernekeeper David de Gea at en avtale med Real Madrid spiller Gareth Bale er på plass. 

Don Balon skriver videre at De Gea skal ha fortalt dette til Real Madrid sin kaptein Sergio Ramos på landslagssamling og der lurer Don i buskene og noterer.

Les: Til og med Gareth Bale scoret i målorgie

I kortform: Manchester United gjør avtale om Gareth Bale med Real Madrid, Jose Mourinho skryter om det til David De Gea. Sternekeeperen forteller det videre på Spanias landslagssamling til Real Madrid kaptein Sergio Ramos. – Til slutt får Don Balon høre om det.

Til tross for at Gareth Bale har brukt store deler av de siste årene på å hinke rundt blir det ikke billigsalg, dealen skal være på 70 millioner pund, ca 740 millioner kroner. Til tross for at Real Madrid får godt betalt går de på et tap, da de kjøpte han fra Tottenham i 2013 var det for 100 millioner euro, ca 900 millioner kroner. (ikke den gangen for da var krona sterkere)

 

Bale har vært en aktuell spiller for Manchester United egentlig helt fra da han spilte i Tottenham, det har blitt enda mer aktuelt ettersom de har begynt å se på kjøpet av Alexis Sanchez som en tabbe.