Mourinho ser endelig ut til å lykkes med å hente kroatisk superstjerne

bidrar med fart på vingen.

Det er få spillere vi har større forståelse for at Manchester United og Jose Mourinho har lyst på en Ivan Perisic. – Allerede sommeren 2017 forsøkte Manchester United å hente han, men den gangen var Inter Milan stjernen ikke til å rikke. 

Etter en uttalelse fra Ivan Perisic om at han drømmer om Premier League skulle veien ligge åpen for et nytt «raid» i Italia når overgangsvinduet åpner om en måned. – Hva som har skjedd i Inter Milan sitt styrerom nå er det få som vet, men rapportene sier at de er villige til å selge han «billig» for bare 31 millioner euro.

Les: Klopp kommer med beskjeden vi har ventet på i flere måneder

Senere i dag får Perisic – som igjen vil vise seg frem på Wembley for Inter’s Champions League kamp mot Tottenham, bare et par uker etter å ha gjort det for sitt land mot England- I møtet med pressen fortalte han om ønsket om å spille i England heller før enn senere.

«Jeg har alltid sagt at Premier League er drømmen min,»

. «I fotball er alt mulig, vi vil se hva som skjer i fremtiden. Nå fokuserer jeg på Inter. »

Rapporter forteller at Jose Morinho skal ha fått godkjennelse til å bruke 75 millioner euro med tillegg av eventuelle inntekter fra salg i januar.

Les på F7: Det vil bli dyrt å handle når 350 kronersgrensa forsvinner

Viktig for Manchester United

Perisic har spilt i den belgiske Jupiler League, den tyske Bundesligaen og og gjor det for tiden sterkt i Serie A. Han spilt for Jurgen Klopp og vant ligaen og cupen og vant også den tyske cupen med Wolfsburg. Han har spilt 57 ganger for det kroatiske landslaget, som representerte dem i VM i 2014 og EM i 2012 og 2016. Han ble til og med rangert som den nest beste spilleren av gruppespillet av FIFA i VM i 2014. Han vil bringe med seg et hav av erfaring til Old Trafford, spesielt viktig fremover der klubben har mange spillere under 24 år.