Skal få viljen sin, denne gangen. (foto: united, twitter)

Manchester United gjør det sterkt i Premier League, og for Solskjær er dette målestokken som teller mest. José Mourinho bruker Sir Alex-navnet for å vise hvor feil Solskjær tar.

Egentlig en liten fillesak, men det er alltid interessant når det bygger seg opp til kamp mellom United og Tottenham, Solskjær og Mourinho.

Les: ESPN: Også Pau Torres er klar for overgang

I oktober latterliggjorde Mourinho de røde med 6-1 seier til Spurs, men likevel er det United som fem måneder senere cruiser til Champions League-kvalifisering til neste sesong.

Tottenham er i ligacup-finalen, men halter etter topp fire i Premier League. Før søndagens møte kom Solskjær med en kommentar som tydeligvis traff en nerve hos Mourinho.

-Ligaen er i mine øyne hvor man ser om det er noen fremgang. Det er alltid det viktigste i sesongen at man ser hvordan man er i stand til å håndtere opp og nedturer. Enhver pokalturnering kan gi et trofé, men noen ganger er det mer en egoting fra andre managere og klubber i forholdt til endelig å vinne noe, sier Solskjær ifølge Metro.

I stand til å håndtere nedturer. Egoting fra managere.

Les på F7: Nå gleder vi oss enda mer til Obi-Wan Kenobi serien

Mourinho tok agnet.

-Hvis det er den måten han tenker på, så fint for meg. Det er ikke for å være disrespectful mot noen, men jeg tror at hans store boss, den største i Premier Leagues historie, har et anderledes syn på det, kommer det fra Jose Mourinho.

Totalt uening – med respekt. (foto: tottenham, twitter)

Kort sagt: United-bibelen skrevet av Alex Ferguson forteller at Solskjær tar helt feil. Indirekte betyr dette at: Vinner Tottenham ligacupen, har det ikke noe å si om United kommer foran på PL-tabellen. Mourinho er best.

Hmm…

Les: Zlatan Ibrahimovic får sin skuespillerdebut i Asterix og Obelix