Vil bare spille fotball, sier han.

Inter Milan trenger penger og de sitter på en milliard kroner i deres argentinske spiss Mauro Icardi. – Klubben må veie sportslig suksess, popularitet hos fans opp imot en stor bøtte med penger. 

Manchester United er ikke de eneste som er kjøpekåte, derfor har manager Jose Mourinho bett gutta på pengesekken om å ble opp en milliard for å møte Icardi sin utkjøpsklausul. 25 åringen har vekket interesse hos blant andre Real Madrid, Liverpool og Bayern München.

Les: Dette ble statistikken i kampen mellom Watford og Manchester United

Inter Milan har som sin byrival AC Milan startet dårlig i årets Serie A, sist sesong endte de på 4.plass mye takket være Mauro Icardi. – Mange i klubben frykter at et salg i januar vil svekke resultatet i år, derfor har de gitt tilbud i følge il Gazzetta dello Sport startet forhandlinger med den tidligere Sampdoria spilleren om en forlengelse og en lønnsøkning til 4,5 millioner euro i året.

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse – 30000 kr i premier

Skulle Manchester United bestemme seg for å benytte utkjøpsklausulen og Icardi vil gå har Inter Milan ingen mulighet til å stanse en overgang.

Nyheter som Inter måtte bli tvunget til å selge Icardi, følger videre fra krav tidligere i sommer fra klubbens ungdomssjef Roberto Samaden, som mener at klubben vil lytte til tilbud til sin 25 år gamle kaptein.

Inter Milan ungdomssjef Roberto Samaden fortalte Sky Sport Italia.

«Han er en av de beste spissene i verden. Hvis det kommer tilbud på ham tror jeg klubben må tenke seriøst på det, det er loven i markedet som teller, men jeg tror at Icardi er en spiller av Inter, og han vil forbli hos Inter.»

Til tross for å ha fullført sesongen som toppscorer i Serie A med 29 mål, ble ikke Icardi tatt ut på det Argentinske landslaget til VM i Russland. Sergio Aguero og Gonzalo Higuain ble plukket foran ham, vi så alle hvordan det gikk!.

Icardi er imidlertid, kom tilbake til internasjonal kamper med ny landslagssjef Lionel Scaloni. (spilte mot Colombia og Guatemala).