Mourinho overraskende fornøyd etter fjerde kamp på rad uten seier

United gjorde mesteparten av jobben denne kvelden. (foto: united, twitter)

Jose Mourinho skiftet ut syv spillere fra kampen mot Southampton. Resultatet ble det samme, men denne United-sammensetningen kunne endelig gjøre portugiseren stolt.

2-2 mot Arsenal. Riktignok på Old Trafford, men likevel: dette var en god dag på jobb mot formsterke Arsenal.

Men helt fornøyd kan du ikke være som United-trener etter kampen som har gitt klubben fire Premier League-kamper uten seier og nær to-sifret plassering på tabellen.

Selve kampforløpet var mildt sagt kaotisk denne kvelden på Old Trafford med tabber og selvmål, og Mourinho spøkte etter kampen med at United stod for alle fire scoringene.

Lingard og Martial reddet uavgjort. (foto: united, twitter)

Les: Expressen: Zlatan har bestemt seg

-Vi spilte mot en klubb som spiller sitt beste og der alt har gått riktig retning for dem. Arsenal på topp mot et lag som har så mange problemer. I dag hadde vi en veldig, veldig bra start. Alle ventet 1-0 til oss, og vi scoret – 1-0 til dem. Så forsøkte Arsenal å stanse spillet med en skade her og en skade der for å senke tempoet. Så scoret vi et nytt mål for dem. Vi skjøt oss selv i foten, sier United-treneren ifølge Sky Sports.

Men, noen lyspunkter var det jo.

-Vi var til slutt frustrerte med 2-2-resultatet, men fornøyd med innstillingen, dynamikken, intensiteten og endringene som gjorde laget mer kompakt, avslutter Mourinho uvanlig fornøyd etter uavgjort.

Godt å kunne være litt fornøyd opp i det misfornøyde. (foto: united, twitter)

Er det endringene med Pogba og Lukaku på benken som skal til for å rydde opp i rekkene, Mourinho?

Les: Neste Premier League-trener ut med krisevarsel