Har lagt et spor bak seg med misfornøyde spillere. (foto: united, twitter)

Gjennom sin jobb som fotballkommentator sørger Jose Mourinho for at vi ikke får muligheten til å glemm ham.

Mourinho er høyst levende som fotball-kapasitet og har varslet om at han trolig er tilbake i manesjen i juni.

-I løpet av karrieren min har jeg jobbet under alle mulige forhold. Den mest suksessrike situasjonen avgjøres ikke av strukturen i klubben, men forståelsen av denne strukturen. Jeg ønsker ikke interne konflikter, jeg ønsker intern empati, sier den tidligere United-manageren ifølge Telegraph.

I´ll be back.

Les: Halve United ute – null problem for Solskjær

Har det så kommet noen tilbud på veien etter exiten fra Old Trafford?

-Hvis en klubb er uten ambisjoner, kommer jeg ikke. Jeg har takket nei til en jobb fordi jeg har ambisjoner på det høyeste nivået. Jeg ønsker også å jobbe med mennesker jeg elsker, mennesker jeg ønsker å jobbe med og som jeg deler ideer med. Det var sånn i Inter, avslutter Mourinho.

Selv om det er litt urettferdig å tolke alt portugiseren sier i en United-kontekst, regner vi med at Mourinho sendte noen spark (eller vannflasker) mot sin tidligere arbeidsgiver.

Needs plenty of ambitions and love.

Vi ble ikke akkurat noe mindre spent på hvilken klubb 56-åringen ender opp hos.

Les: Celtic informerer: Rodgers i samtaler med ny klubb