Ikke så mye Top Fuel hos United.. (foto: united, twitter)

Manchester United manager Jose Mourinho mener at noen av spillere sliter med at alle er ute etter å ta han, han har aldri opplevd noe lignende og karakteriserer det som en «manhunt».

Verdenspressen har blikket rettet mot Old Trafford og venter å tegn om at det snart er slutt for den portugisiske manageren, Manchester Uniteds superstjerne Paul Pogba er missfornøyd, Alexis Sanchez fungerer ikke og laget er disharmonisk.

Les: Sorry, Liverpool – slaget er allerede tapt

Gårsdagens kamp mot Newcastle så ut til å bli en ny tragedie og de lå under med to mål, Jose Mourinho hadde definitivt sparken helt til det var spilt i 70 minutter, da kom det første målet for Manchester United, signert Jan Mata. – Ironien ville ha det til at det var utskjelte Alexis Sanchez som reddet tre poeng og sikkert også jobben til Mourinho en stund til rett før dommeren blåste av kampen.

Les på Popidol: Gled deg, Solsidan kommer tilbake

Trykket var mindre og stemningen lettet etter United unngikk et pinlig nederlag til Newcastle ved å komme tilbake fra å likke to mål under til å vinne 3-2 takket være andre mål fra Juan Mata, Anthony Martial og Alexis Sanchez.

Manchester United vant over et Newcastle som er i fullstendig krise, de har så langt i sesongen bare klart 2 uavgjort, resten er tap.

«Jeg drar til London i kveld, hvis det regner i London i morgen, er det min feil. Hvis det er et problem med Brexit, er det min feil, «sa Mourinho til BT Sport.

«Det er ikke lett for dem. For meg er det heller ikke lett, men jeg tror at livet er laget av erfaringer. Noen er nye og noen er deja vu.

«Dette er nytt, det gjør meg ikke bare en bedre leder, men enda en bedre person. Jeg forstår ting i den menneskelige naturen i dag og i bransjen hvor jeg jobber. Jeg pleide jeg å elske det, jeg elsker det fortsatt, men det er annerledes.

«Det er for mye ondskap i noe som skal være vakkert. Jeg takler det med litt tristhet. Jeg er en moden Jeg er en stor gutt, og jeg vil takle det.

«Jeg er 55 år gammel. Det er første gang jeg ser en menneskejakt. Jeg kan takle det. Jeg kan leve med det. Noen av guttene, på tross av at de ikke er den som blir jaktet på klarer det ikke bra som er jaktet. Måten vi startet spillet de var panikk. Hver eneste ball i boksen, selv om noen ganger syntes jeg vi kunne score i vårt eget mål. »

Etter lørdagens seier klatret Manchester United opp på 8.plass i Premier League med 13.poeng etter 8 kamper. Newcastle ligger nest sist med bare 2 poeng.

 

Manchester United – Newcastle 3-2
Premier League
7′ 0-1 Kenedy
10′ 0-2 Yoshinori Muto
70′ 1-2 Juan Mata
76′ 2-2 Anthony Martial
90′ 3-2 Alexis Sánchez