Mourinho kaller Mbappé utilgjengelig for alle – men glemmer en viktig faktor

Lykke til med en umulig oppgave. (foto: manchester united, twitter)
Top Article ad

Jose Mourinho har tidligere hevet 20-åringen Kylian Mbappé opp i skyene. Nå tipser den tidligere United-manageren toppklubbene om å glemme den våte drømmen om å se franskmannen i deres drakt.

PSG kan fortsatt leve i trygg forvissing om at Mbappe er untouchable.

Det ser nesten ut som Mourinho har fått/påtatt seg oppdraget med å snakke opp markedsverdien til Kylian Mbappé. Denne gangen beskriver portugiseren den franske verdensmesteren som utenfor rekkevidde for alle.

Rundt 1,7 milliarder kroner måtte PSG ut med da de hentet Mbappé fra Monaco i 2017. Dette gjorde overgangen til verdens nestdyreste etter Neymar.

Mbappe har passert Neymar. Men gode venner er de fortsatt. (foto: mbappe, twitter)

Les: Barcelona og Ajax planleger et samarbeid verden aldri har sett før

Siden den gang har Mbappé vært med på å føre Frankrike til VM-tittel og har servert 26 mål på 23 Ligue 1-kamper denne sesongen.

-Jeg sier ikke at han er den beste i verden nå, men etter min mening har han den høyeste markedsprisen. Hvis jeg var manager i en klubb, hadde jeg ikke engang vurdert Kylian Mbappé. Han er ukjøpbar og utilgjengelig. De som ønsker å kjøpe ham ønsker jeg lykke til, sier Mourinho syrlig ifølge Canal Plus.

Glem det. (foto: united, twitter)

Les på Popidol: Se den nye John Wick-traileren

Faktoren Mourinho ikke tar med er Mbappés ambisjoner for trofeer utenfor Ligue 1. Hvor stor tålmodighet har 20-åringen, som nesten har vunnet alt, når det kommer til Champions League-trofeet?

PSG viste seg igjen som smågutter da det gjaldt som mest, og tåler ikke en repetisjon av dette neste sesong. Da tenker vi Mbappé sender røyksignaler om å bli hentet av en klubb som har det som skal til.

Skjer dette, kan PSG bare glemme å holde franskmannen tilbake.

Men foreløpig er vi enige med Mourinho.

Les: Til alle som ikke liker Liverpool: Her ser du Virgil van Dijk som alt annet enn verdens beste