Etter at Jose Mourinho og Frank Lampard utvekslet noen kommentarer på sidelinjen i går kveld, har Spurs-sjefen spilt situasjonen ned. Tottenham sendte Chelsea ut av Ligacupen ved vinne straffesparkkonkurransen etter at resultatet Mason Mount bommet på sin straffe.

«Med Frank er det viktigste mine følelser overfor ham i stedet for noen ord vi utvekslet,» sa Mourinho.

“Jeg skylder ham alt han ga meg, han ga meg alltid alt han hadde som spiller, og jeg glemmer det aldri. Mine følelser overfor ham vil alltid være følelser av hvor mye jeg skylder ham for hvor mye av en utrolig spiller, venn han var».

“Det eneste jeg fortalte ham, bare en mening fra en gammel trener til en ung talentfull trener, som var når spillerne trenger oss, det er når de taper, når de vinner trenger vi ikke være hovedpersonene til sidelinjen, må vi være der når de taper»

“I den siste kampen da de tapte 3-0, syntes jeg veldig synd på ham fordi han var trist og stille i stolen. Når det gjelder fotball, kan jeg ikke lære ham noe, han vet fotball, det er bare en mening, hold deg på sidelinjen når laget ditt taper og vær rolig når laget ditt vinner.»

Les: Koulibaly ble presentert som ny spiller i Premier League

I Premier League har de både Tottenham og Chelsea startet sesongen under det som de håpet på, begge har en seier, en uavgjort og et tap.