Mourinho har kontaktet den ene han virkelig savnet fra tiden i United

847
Veldig gode venner

Jose Mourinho hadde bare vært i managerstolen i Tottenham før han kontaktet sin favoritt fra tiden i Manchester United Marouane Fellaini for å snakke om en overgang allerede i januar. 

Suksess hjelper, Jose Mourinho har så langt ledet Tottenham i fem kamper og vunnet fire av dem, den eneste han tapte var mot hans gamle klubb Manchester United.

Les: Sky Sports: Emery allerede i møte med Premier League-klubb

Les Sports skriver at Mourinho ha 32-åringen øverst på sin liste, men det kan bli dyrt.  Den belgiske midtbanespilleren forlot Old Trafford for Shandon Luneng i januar 2019 etter fem og et halvt år i Manchester. Man kan oppsummere oppholdet i Kina med et ord, fantastisk, så langt er fasit 12 mål og fem assist for en klubb som vil gjøre «alt» for å beholde kan.

Fellainis kontrakt med det kinesiske Super League laget varer frem til desember 2021 med opsjon på et ekstra år.

Den 194 cm høye spilleren vil ikke være i aksjon for laget sitt i ligaen på tre måneder, så han har tid til å vurdere alternativene sine. – Mourinho har for øyeblikket slike som Harry Winks, Eric Dier, Moussa Sissoko til disposisjon med Giovani Lo Celso og Christian Eriksens som heller usikre.

Jose Mourinho har, ikke bare på grunn av en del usikre spillere, identifisert midtbanen som fokus i overgangsmarkedet i januar.