Vårt favorittbilde av Mourinho. (foto: tottenham, twitter)

Vi husker José Mourinho godt som United-manager da han fikk VM-sluttspillet midt oppi sesongoppkjøringen – som viste seg å bli den siste. Er det noe managerne i de beste klubbene (les: de med landslagsspillere) er enige i, er det at landslagspausene er noe herk.

Det skjer selvfølgelig at spillere kommer tilbake stinne av selvtillit og overskudd, men like selvfølgelig er det at samlingene øker pågangen hos klubbenes medisinske team.

Les: Jakter Cavani-overgang

Nå har Steven Bergwijn blitt sendt hjem fra den nederlandske landslagssamlingen. Tottenham-spilleren som forrige sesong slet skikkelig med en ankelskade, sendes tilbake til London for å repareres.

Ole Gunnar Solskjær og Pep Guardiola har heller ikke så gode minner fra landslagspausen forrige gang. Da slapp Gareth Southgate kontrollen på Greenwood og Foden, og vipps var kom den ikke-smitteverns-aktige damehistorienSolskjær brukte de etterfølgende ukene på å rydde opp i.

Les på Engelske klubber: Redningen er nær for Özil

Denne pausen har Premier League-klubbene hvertfall mulighet til å argumentere for at landslagsspillerne forblir på balløya på grunn av et ildrødt Europa.

Når det gjelder Bergwijn, så ble det en medisinsk test på mandag som han strøk på. Det er uklart om det er ankelskaden som er tilbake, men resultatet er uansett at Tottenham-spilleren ble sendt hjem.

På vegne av Mourinho, takker vi Frank de Boer for at han i det minste ikke lot seg friste til å lukke øynene og ta den kortsiktige gevinsten med å ha Bergwijn på banen.

Les: Nekter å godkjenne januar-overgang for Tottenham