Profeten som våger. (foto: liverpool, twitter)

Vi veddet med oss selv om vi kunne få med både suger og ruler i samme setning, og fant anledningen da vi skulle formidle følelsesmennesket Mourinhos verdensperspektiv.

La det være sagt; vi digger Jose Mourinho. Selv om portugiseren driver med det han tidligere har rangert somm aller nederst på stigen – fotballeksperter – vi bare ta med når han indirekte filosoferer over tiden hos United.

-Jeg ville ha elsket å jobbe i en klubb under forholdene Jürgen og Pep. Hvis du ser på Liverpools lag som startet mot Barcelona, hvor mange av dem var der da Jürgen startet? Ikke mange. Og da Pep ikke var fornøyd med midtstopperne han hadde i 2016/17, da kjøpte han tre midtstoppere han likte neste sommer, sier Mourinho til beIN Sports.

Lille speil på veggen der, hvem er den uheldigste treneren i verden her…? (foto: united, twitter)

Les: United og Arsenal liker nok situasjonen hos Chelsea

Og etter en kort pustepause fortsetter portugiseren:

-Jürgen er i klubben og vinner absolutt ingenting for tre og ett halvt år, og likevel beholder tilliten og beholder de gode forholdene til å fortsette å bygge. I min neste jobb starter jeg ikke forhandlingene før jeg vet eksakt hva klubben ønsker og kan gi i form av struktur.

Har hatt det lett i forhold til Jose. (foto: liverpool, twitter)

Og hvis du var i tvil, Ed, den var til deg.

Les: Jürgen Klopp viser igjen hvorfor han er den beste manageren