Mourinho får fordel når Premier League blåses igang

285
Endelig! (foto: tottenham, twitter)

Det siktes inn mot Premier League restart, eller som engelskmennene kaller det: Project Restart. For Tottenham kan situasjonen gi klubben et fortrinn når Mourinho skal kjempe seg opp fra den traurig 8. plass i ligaen.

Før avstengningen av samfunnet i mars trodde Mourinho at fotballgudene hadde vendt seg mot ham – også i London. Tottenham hadde nemlig en skadeliste som sendte klubben kraftig på defensiven: Harry Kane, Son Heung-min, Moussa Sissoko og nysigneringen Steven Bergwijn.

Les: Kopierte Alan Shearer – vil tilbake til Newcastle

Nå er alle fire spillerne skadefrie og trolig kampklare når Premier League gjenstarter. Når Heung-min i tillegg er ferdig med å leke soldat i Sør-Korea, blir dette første gang at Mourinho får teste seg med klubben han på papiret tok over.

Og det blir nok en fordel for Tottenham (hvis vi skal lete etter lyspunkter for Mourinho). Spillerne har denne sesongen levd som «nomader» i store deler av denne sesongen i påvente av deres nye colosseum skulle stå ferdig. Med mye usikkerhet om midlertidig stadion, forberedte Pochettino spillerne så de skulle være mentalt innstilt på å spille der de fikk beskjed om. Det ble Wembley, noe som igjen kan bli kamparenaen de neste kampene.

Go Tottenham!

Les: Real Madrid må rydde plass til neste generasjon supertalenter