Føler seg historisk, men vil ha mer. (foto: mourinho)

Jose Mourinho har en CV som inkluderer de største titlene i europeisk klubbfotball. Selverklært The Special One har Mourinho likevel gått fra den ene nedturen til den andre i Premier League de siste årene. Først Manchester United, så Tottenham. Det blir derfor litt «søtt» at Mourinho nå hyller et trofé i den nyopprettede Conference League som historisk.

Roma scoret det nødvendige målet mot Feyenoord i den første Conference League-finalen på onsdag, noe som satte følelsene i sving hos Roma-spiller og trenerne etter kampen. Dette er en klubb som virkelig er sulteforet på titler.

LES: Dansk media: Bodø/Glimt har vært hos dansk suksesstrener for å lodde stemningen

Her har du de ville seiers scenene etter at dommeren blåste av for full tid:

LES: Denne gangen er det Jarrod Bowen sin tur til å bli kalt inn

Da Mourinho fikk spørsmålet om han takker ja til lukrative tilbud (Tidenes største managerlønning i Premier League), var portugiseren etter finalen så happy med tingenes tilstand.

-Det er ingen tvil. Nå har jeg tenkt å bli. Selv hvis det oppstår rykter har jeg lyst til å bli i Roma. Vi skal vite hva våre fantastiske eiere vil til neste sesong, for vi har skrevet historie, ser Mourinho ifølge Football-Italia.

Fantastiske eiere… Vi har skrevet historie.

-Vi skal bygge et virkelig sterkt prosjekt med ærlige og profesjonelle spillere. Vi skal sette oss ned og kartlegge hva planen for neste sesong skal være, kommer det fra en strålende lykkelig Conference League-mester.

Her har du bilder fra det lystige laget på pressekonferansen:

LES: Sean Longstaff signerer uten å se på papiret

For oss blir dette et sunnhetstegn når Mourinho også kan glede seg over å ha gått hele veien etter å ha trøblet mot brysomme Bodø/Glimt, men litt underholdende er det å høre «The Special One» i dette humøret.

For Newcastle betyr dette at Mourinho har plassert seg utenfor rekkevidde. «Historisk suksess» hos Roma trumfer shitloads of money og eventyrlig stort overgangsbudsjett i Premier League.