Kawhi Leonard

Den store helten i natt ble Kawhi Leonard som kampens mestscorende med sine 27 poeng da Toronto Raptors slo Milwaukee Bucks 100-94. -Han plukket også 17 returer.

Raptors til sin første NBA-finale noensinne etter 4-2 i kamper.

I finalen venter regjerende mester Golden State Warriors, som må finne seg i å være store favoritter. Laget som holder til i Oakland i California har vunnet tre titler de siste fire sesongene, og årets finale er deres femte strake.

Les: Marcos Rojo har fått beskjeden fra United-manageren

I den sjette kampen i Toronto natt til søndag så det lenge ut som om Milwaukee Bucks kunne klare å redde en sjuende og avgjørende kamp på hjemmebane. Gjestene tok initiativet og ledet 31-18 etter den første av fire omganger.

Men hjemmelaget løftet seg, og anført av en god Kawhi Leonard slo de tilbake. 10 minutter før slutt utlignet vertene til 78-78 og derfra og ut kampen så de seg ikke tilbake.