Mot en kaotisk sommer for keeperne hos Chelsea, Ajax og Valencia

Kan sende to andre keepere på flyttefot. (foto: onana, twitter)

Ajax-keeper Andre Onana ble overtalt etter forrige sesong om å ta en runde til. Planen var å benytte seg av interessen fra klubber som Barcelona til å ta det neste steget. Hva det blir til med Onana, kommer til å påvirke minst tre klubber.

Litt forenklet: Hvis A, så B, så C.

Forsvinner Osana (A) som planlagt fra Ajax, satser ifølge Marca den nederlandske klubben å fylle på med Jasper Cillessen (B).

Cillessen er en kjenning for Ajax, da de hadde gleden av å ha nederlenderen mellom stengene i perioden 2011 – 2016 før han ble fristet til Barcelona for 13 millioner euro. Her møtte han «andrekeeper-veggen» bak Ter Stegen. Dette fristet lite for Cillesen, som forsvant videre til Valencia i 2019 mens Neto gikk andre veien.

Puh.

Les: Chelsea starter uten Kanté

Ifølge Plaza Deportiva ryktes det nå at Cillessen vurderer en retur til Eredivisie. Hvis dette skjer, hevder El Mundo Deportivo at Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga (C) kan ende opp på låneavtale til Valencia for å fylle plassen til Cillesen.

Dobbelt-puh.

Når vi i tillegg legger inn usikkerhetsmomentet rundt virusutviklingen, skjønner vi at det blir vanskelig å forutsi hvem som gjør hva. Men hvis A bestemmer seg for en exit, forplanter dette seg videre i europeiske klubber.

Les: Sportsdirektør Michael Zorc sender sjokkbeskjed til United om Sancho