Hans Norbye og Morten Gamst Pedersen er klar for spill i Alta IF trøya

Avsluttingen for Morten Gamst Pedersen i Tromsø ble unødvendig knotete etter at veteranen først ble lovet en sesong til for så å ikke få det etter klubben lenge ikke turte å ringe han med den dårlige nyheten.

Nyopprykkede Sandefjord tilbød en kontrakt, men nå har han valgt å returnere til Finnmark og spille for sin gamle klubb Alta.

Det er viktig for Morten Gamst Pedersen som spilte i flere år for Blackburn i Premier League å poengtere at han fortsatt har ambisjoner.

«Det fristet å komme hjem til Finnmark nå og være med på et spennende prosjekt i Alta IF. Vi har ambisjoner om å løfte klubben, og det vil jeg gjerne være med på», sier Gamst’en til Alta sine nettsider.

De siste fire årene har Tromsø vært hans arbeidssted, sist sesong rykket klubben ned til OBOS-ligaen. Morten Gamst Pedersen sin nye klubb, Alta, spiller i 2. divisjon. Forrige sesong endte de på 6. plass i Postnord-ligaen avdeling to.

Man skal absolutt ikke se bort i fra at Alta møter Trømsø i OBOS-Ligaen neste sesong. – En annen tidligere Tromsø spiller har signert for Alta, forsvarsspiller Hans Norbye har sist sesong spilt for HamKam.