(c) Bilde: Alta If: Morten Gamst Pedersen er innom butikken til Bør Børson Jr for å signere

Ingen vet hvor haren hopper eller hvor veteran Morten Gamst Pedersen spiller neste sesong. Den 39 år gamle Vadsø væringen har fortsatt fotball i beina og hadde det ikke vært for Covid 19 ville han ifølge seg selv allerede vært på plass i en klubb i det store utland.

Da oppholdet på litt merkelig vis ble avsluttet i Tromsø etter 2019 sesongen var det PostNord klubben Alta som ble «redningen», men som vi alle vet ble den sesongen kraftig amputert, spesielt for klubber litt ned i ligasystemet. – I fjor ble det syv mål på 13 kamper for Gamsten som gjerne vil fullføre det han startet.

Les: Barcelona kliner til med ny utkjøpsklausul på 1 milliard

Alta sine sider har han følgende å si: «Jeg har ikke ønsket å stresse med å ta en avgjørelse, og har hatt mange diskusjoner med ulike klubber i både Norge og utlandet. Til slutt landet jeg på at jeg ville fortsette på det vi begynte på her i Alta i fjor. Når sesongen ble så amputert som den ble, kjente jeg at det føltes uferdig. Nå gleder jeg meg til å komme i gang igjen».

Det er foreløpig ikke bestemt når PostNord ligaen starter opp, de fleste regner med at det først blir i begynnelsen av juni.

Les på engelske Klubber: Tysk media: Manchester United jakter supermann Lewandowski