(foto: morelos, twitter)

Den 23-årine kolombianske angrepsspilleren sørger for at det blir aktivitet på resultattavla og i media. Lagkamerat Jermain Defoe mener kombinasjonen gir Morelos grunnlaget for å lykkes.

Rangers-spiller Morelos har vist Steven Gerrard noe av sitt potensiale med 12 scoringer i serien og 6 i Europaligaen. Defoe mener dette bare er begynnelsen for guttungen.

Les: Woodward forklarer situasjonen hos United

Vel, for 37-åringen Defoe er alle guttunger, men etter å ha pådratt seg noen snodige og unødvendige gule/røde kort, viser Morelos at han fortsatt har litt å gå på i «modenhet».

-Alfredo har virkelig imponert meg. Han er en naturlig målscorer, men folk må forstå at han fortsatt er ung. Han gjør feil, men lærer fortsatt, sier Defoe til Sky Sports.

Les på Popidol: Sky Sports: Liverpool har nå stjernesigneringen på plass – hvis de vil

Og ryktene om at Leicester og Aston Villa har begynt å følge med på 23-åringen?

-Hvis han er på det riktige laget, et lag som skaper målsjanser, tror jeg han kan lykkes. Han har den arrogansen som får ham til å tro at han kan score i alle kamper, skryter Defoe.

Vi får litt Vardy-assosiasjoner når Defoe beskriver kolombianeren. Leicester-spilleren har også egenskapen med å være blind for hvem som står på andre siden av banen. Et mål har fortsatt den samme plasseringen og fysiske muligheter og begrensinger, uavhengig av motstander.

Les: Løven Memphis Depay reiser seg igjen