(c) Øygarden: Mons Ivar Mjelde

Han har som trener vunnet Tippeligaen med Brann, han har tatt sølv og bronse og han har vunnet Cupfinalen.

Han har bøttet inn mål som spiss og vært utenlandsproff i Austria Wien og spilt på landslaget.

Les: Topp 10 spillere med de største overgangene

-Nå er det to år siden jeg har vært fotballtrener. Jeg kjenner at jeg gleder meg. Nå vil jeg ha alle med meg i samme båt og vi skal sette kursen mot et felles mål, sier nyetreneren.

Mandag er det kamp mot gamleklubben Åsane. På møtet med spillergruppen i Øygarden FK hadde Mjelde en klar melding til spillerne.

-Det skapes en enorm kraft om alle kommer med 100%. Kommer alle spillerne med alt de har skaper vi en energi som er vanskelig å stå i mot, ifølge Mjelde.

Les på F7: Hva med å bare bestille 10 millioner vaksiner fra Kina og bli ferdig med dette tullet!

Nå varsler Mjelde endringer.

-Med ny trener kommer også nye sjanser for spillerne. Det har vært en del «en og en spiller» i kampene. Det mangler litt relasjoner. Nå ønsker vi å stå tydeligere samlet som et lag i angrep og i forsvar, forteller Mjelde.

Etter møtet gikk Mjelde rett på feltet og ledet sin første økt med strilene.

-Jeg har studert spillerne og laget. Jeg har sett mange kamper de siste dagene. Nå blir det hektiske møtedager for å bli kjent med spillerne. Og jeg trenger å se spillerne på trening de tre dagene vi har sammen før kampen, sier Mjelde.