OVERTAR: Mons Ivar Mjelde overtar Øygarden FK. Foto: Twitter.com

Øygarden er omsider kommet til enighet med Bryant Lazaro om en sluttavtale. Inn som trener i 1.-divisjonslaget kommer Mons Ivar Mjelde, ifølge Bergensavisen.

Der har vært forvirring rundt Lazaros posisjon i klubben de siste dagene. BA erfarer at amerikaneren nå er ferdig, og at Øygarden-spillerne får beskjed om dette på et møte fredag ettermiddag. Han som overtar er tidligere Brann-treneren Mons Ivar Mjelde.

– Vi har ikke hatt de samme visjonene for klubben som Bryant.  Denne avgjørelsen reflekterer ikke hans profesjonelle kompetanse.  Vi ønsker han lykke til videre i sin trener karriere, skriver Øygarden på sin hjemmeside.

Videre skriver BA at den tidligere Brann- og Start-treneren Mjelde tar over Øygarden ut sesongen, men han har ikke kommentert den angivelige ansettelsen. Øygarden FK tok over Nest-Sotras plass i 1. divisjon foran denne sesongen. Laget ligger tredje sist på tabellen etter halvspilt sesong.

LES: Det gjenstår bare legesjekken før han er klar for klubben

Mjelde ledet Brann til seriegull i 2007, men har hatt flere oppdrag som «redningsmann» i andre klubber etter dette. I 2009 tok han over Bryne midt i sesongen, og ledet laget til en 8.-plass i 1. divisjon.

Ostringen var også trener for Valestrand Hjellvik i to kamper før han ble hentet som Start-trener sommeren 2011. Han klarte ikke å berge sørlendingen fra nedrykk, men tok laget tilbake i eliteserien sesongen etter.

LES: Midtbanegeneral Harmeet Singh er tilbake for å redde klubben