Kunne blitt fantastisk for Monaco. (foto: monaco)

Oktober 2018 vendte Thierry Henry tilbake til klubben han spilte for på 1990-tallet. Denne gangen som hovedtrener for en gjeng millionærer som hadde mistet evnen til å vinne kamper.

Tre måneder etter ansettelsen,  av det som skulle være begynnelsen på en stor karriere som manager, ble Henry sendt ut av Monaco.

Dermed fikk legenden Henry sparken fra sin første jobb som hovedtrener før han fikk begynt. Med seg på reisen får franskmannen nå en lite flatterende personbeskrivelse av en av de ansatte.

Han kom, han skrek, han tapte. (foto: monaco, twitter)

Les: Kjøper fri PSGs midtbanespiller

Den russiske VM-stjerna Aleksandr Golovin har ingen gode minner fra perioden med Henry.

-Henry hadde kanskje ikke helt «drept» spillerrollen i seg. Når tingene ikke fungerte på trening ble han nervøs og skrek mye. Dette var kanskje unødvendig, sier Golovin ifølge Goal.

Golovin mente ting roet seg igjen etter Henrys exit.

Les: Tidligere Real Madrid-president: Pogba mangler noe viktig

Og Golovin fortsetter:

-En av de andre trenerne kan ha sagt: kom igjen, ta dere sammen. Da løp Henry inn på banen og ropte at vi skulle ta ballen fra ham. Spillerne tok det rolig, men var kanskje en smule overrasket.

Ser ut som Monaco berger plassen i Ligue 1, men det kunne også Henry klart. (foto: monaco, twitter)

Det var én side av saken.

Vi tenker at tre måneder var i minste laget for å teste ut en ny manager, og skal heller ikke glemme at det hadde vært en katastrofal sesong – før Henry kom til fyrstedømmet.

Ikke gi deg, Thierry!

Les: I kveld gjør Manchester United som Frisk Asker!