Sheriff Sinyan

Det har ligget i kortene en stund at Praha får en ny Sheriff. – Den norsk/gambiske midtstopperen Sheriff Sinyan født i Oslo var nær med å bli hentet ut til det store utland da Molde signerte han fra Lillestrøm sommeren 2020.

Nå går 26 åringen gratis til den tsjekkiske storklubben Slavia Praha etter hans kontrakt med Molde gikk ut på dato på fredag.

Det bekrefter klubben på Twitter. «Det er en ny Sheriff i byen»

Tidligere har Sheriff Sinyan spilt for klubber som Oppsal, Holmlia og Lillestrøm.

På den tsjekkiske klubbens hjemmeside kommer det fram at midtstopperen har signert en kontrakt på ett år, med en opsjon på to år til. «Jeg er glad og takknemlig for å være her. Etter å ha snakket med treneren og sportssjefen følte jeg meg ønsket i klubben»

Vi har fulgt Sheriff i lang tid, og vi er klar over den delvise risikoen vi tar med denne ankomsten. Trenernes og alle oss andres tro på potensialet hans er imidlertid større enn den nåværende skaden. Vi har bare positive referanser for ham. Vi tror på ham, vi ønsker å prøve og vi har blitt enige om rettferdige vilkår for begge parter, sier sportsdirektør Jiří Bílek.

I den tsjekkiske klubben blir han lagkamerat med norske Christos Zafeiris, som meldte overgang til klubben fra FK Haugesund i januar.