Molde landet avtale med Henry Wingo

(c) Bilde Seattle Sounders FC: Henry Wingo

For noen få dager siden kunne vi melde at Molde kun hadde en avtale med MLS fra å hente Seattle Sounders ving Henry Wingo. 

Nå har altså serielederen dratt i land overgangen.

Les: Solskjær sender Manchester United-spiller til Eliteserien

«Vi er kjempeglade for ha Wingo på plass nå. Vi kjenner han fra før, da han var her og trente med oss og gjorde et meget fordelaktig inntrykk. En spennende type, som vi ønsker å dra nytte av og som vil være med på å bringe oss fremover i årene som kommer nå» sier hovedtrener Erling Moe til Molde sine sider

23-åringen trente med klubben i løpet av sommeren, før han reiste tilbake til USA igjen. På lørdag ankom han Romsdal, og nå er altså formalitetene i orden.

Wingo selv er fornøyd med å være på plass.

– Jeg ville komme til Molde for få en ny erfaring. Dette er en stor klubb med en flott historie, og i tillegg så jeg har vært med i MLS en del år, så jeg tenkte at tiden var kommet for en endring. Jeg er er svært glad for dette valget, sier han.

Les på Popidol: Tidenes «putekino» Klovn følger opp med «Klovn The Final»

Henry Wingo er klar allerede mot Aris Thessaloniki Hellas 15 august, Molde har med seg 3 -0 seier fra oppgjøret i forrige uke på Aker Stadion. – Det var første oppgjøret i 3.runde av kvalifisering til Europaligaen.