Tilbake! (foto: vif)

Det begynner å bli en stund siden, men Mohammed Fellah er tilbake der det hele startet. Nå venter forhåpentligvis VIF-kamp nr. 122 på 30-åringen.

De første 121 ble spilt i perioden 2006 og 2013.

Selv om Fellah står uten kamptrening, planlegger han å bidra for VIF allerede i høst.

– Jeg har ikke spilt kamper på en lang periode nå, men jeg har fått trent godt de siste tre ukene her nå. Formen er litt så som så, men så det tar nok litt tid før jeg er der jeg skal være, sier midtbanespilleren til Eurosport.

Les: Juventus-spiller slipper endelig til på treningsfeltet

Og Ronny Deila, hva tenker han?

– Først og fremst vet vi at Mohammed er en veldig god spiller, som har vært på et veldig, veldig høyt nivå tidligere. Men han har hatt problemer de siste årene. Så har han vært med og trent med oss, og var litt aktuell for oss før sesongen også. Da ble det ikke noe, men han har vært her nå i tre uker og trent og vi har sett hva han kan. Og så er han en Vålerenga-gutt, det er viktig, sier Deila til Eurosport.

Les på Popidol: Game of Thrones stjerne i skremmende National Geographic eerie

Men urealistiske forventninger til Fellah denne høsten er det ikke.

– Vi tror også at gevinsten om vi før ham ordentlig i gang kan gi oss en topp spiller for neste sesong. Forhåpentlig også litt i år, men vi er vel klare over begge to at når du ikke har spilt fotball på et år, så vil det ta tid. Men at dette er et prosjekt for å prøve å få Fellah tilbake der han har vært før, og så håper vi at det lykkes, for da vet vi at vi har en klassespiller, avslutter Fellah.

Les: Chelsea-spilleren gidder ikke mer

Lykke til!