Har vært gull for hverandre. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool-spissen sier at penger ikke er alt det står på når det kommer til å forlenge kontrakten på Anfield

Mohamed Salah er fortsatt i kontraktsforhandlinger med Liverpool. 29-åringens nåværende avtale utløper sommeren 2023.

– Med kontrakten handler ikke alt bare om penger i det hele tatt. Så jeg vet ikke, jeg kan ikke fortelle deg nøyaktig hva, men jeg har ett år igjen og fansen vet hva jeg vil.

LES: Barcelona klare til å gi United-stjerne en ny start

Salah som fyller 30 år i juni. Da han snakket til FourFourTwo om hvorvidt han var sikker på at fremtiden hans ville ligge i Liverpool, sa han: – Jeg vet ikke, jeg har ett år igjen.

– Denne klubben betyr mye for meg – jeg har likt fotballen min her mer enn noe annet sted, jeg ga klubben alt og alle så det. Jeg har hatt mange utrolige øyeblikk her, vunnet trofeer, individuelle mål, individuelle trofeer. Det er som en familie her.

– Jeg spør noen spillere og de sier at det er en annen følelse når du fyller 30, men jeg vet ikke, jeg har det bra. Jeg nyter livet, jeg nyter fotball – det spiller ingen rolle hvor gammel du er nå.

– Nå kan du se det med spillere – alle forlenger karrieren. Du kan se toppspillere som presterer på toppnivå etter 32, 33, og du kan se mange av dem – Lewandowski, Benzema, Messi, Ronaldo, Zlatan, mange spillere; også Dzeko i Italia, Giroud. Alle presterer veldig bra etter 30, så jeg er ikke bekymret for det.

Hans Anfield-exit kan være mange år unna, men når det skjer, er kantspilleren sikker på at det vil være dypt følelsesladet. – Selvfølgelig, sier han. – Å spille i den atmosfæren og å se at fansen alltid støtter meg… Jeg har bannere på stadion, to eller tre, og de synger alltid sangen min. Det kommer til å bli et virkelig trist øyeblikk.

LES: Overgangen som vil skape et fotballjordskjelv

Salah virker overbevist om at han fortsatt vil være i Liverpool neste sesong uavhengig av om en ny kontrakt ble signert – og ser ikke for seg en overgang fra klubben denne sommeren.

Ja. Eh, jeg tror det?» sa han, men hvis de vil at jeg skal gå, er det noe annet!