(c) Bilde: Premier League: Mohamed Elyounoussi

På lørdag da Southampton tapte 3 – 0 borte mot West Ham var Mohamed Elyounoussi tilbake på banen etter å ha sittet på benken i 69 dager. – Han er ikke fornøyd med tresmak i rumpa og fortalte TV2 at noe må skje: 

«Det var fint å få muligheten. Nok en gang var jeg nær scoring, men jeg var i det minste med på å skape sjansene våre og fikk spille 90 minutter. Jeg føler jeg leverte til godkjent. Men jeg vil alltid vinne og score, så det er litt kjipt», sier Moi til TV 2.

Når man ser tilbake på Mohamed Elyounoussi sin sesong i Southampton er det lett å glemme hvor god han var for Basel, klarer han å hoste opp samme form som gjorde han ble hentet til Premier League for 170 millioner kroner kan han se lyst på fremtiden.

Les: «Juan er en fantastisk person og spiller. Det er opp til ham»

Skadene startet ved at en overivrig medspiller klinte til på trening og sørget for en ankelskade, deretter ble det en hamstringsskade som kom tilbake etter Mo ble «spilleklar» for tidlig, selv i den siste kampen klarte han å få en smell i foten.

Mohamed Elyounoussi er midtbanespiller som liker å score å legge opp til mål, totalt har det på grunn av skader bare blitt 791 minutter med Premier League spill denne sesongen og ingen målpoeng.

Diverse skader er grunnen til at det har vært så mye utenfor, og når Mo ikke har vært skadet har det vært mye benkesitting. Southampton manager Ralph Hasenhüttl som med et nødskrik unngår nedrykk har kommet med positive signaler.

«Det er skuffende, selvfølgelig. Nå ser jeg fram til å jobbe hardt i sommer og komme tilbake i ordentlig form. Jeg har slitt gjennom hele sesongen. Det har gått fra den ene skaden til den andre, og det ødelegger så mye. Form og rytme forsvinner helt. Jeg skylder ikke bare på det, jeg kunne vært flinkere selv. Men nå vil jeg bare legge det bak meg og se framover mot oppkjøringen til neste sesong» sier Elyounoussi til TV2.

Les: Sier takk for seg etter 387 kamper for Atlético Madrid

Manager Ralph Hasenhüttl har ledet laget siden 5. desember, da Mark Hughes fikk sparken. Den tidligere RB Leipzig-sjefen har uttalt at han ser kvaliteter i Elyounoussi som han kan få bruk for, men Moi kommer til å be om en prat før han drar på sommerferie.

Der ser han etter forsikringer om at han er i framtidsplanene til østerrikeren.

«Han har sagt til meg at han ikke tviler på kvaliteten og ferdighetene mine. Jeg hadde kanskje trengt mer tid på det fysiske, det har tatt lenger tid enn jeg trodde. Det handler om å holde seg skadefri gjennom sesongen. Han er positiv til det jeg gjør på trening og til holdningen min».